Υπέροχο γλυκό με μπισκότα ορεο, cream cheese και nutella από το sintayes.gr !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Άλλο ένα φανταστικό γλυκό με μπισκότα όρεο, cream cheese και νουτέλα. Μια συνταγή για να εντυπωσιάσεις και να εντυπωσιαστείς με την υπέροχη γεύση του.

Χρόνος: 30 λ

 Δυσκολία: Μέτρια

Υλικά συνταγής

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

  • 2 κούπες τριμμένα μπισκότα Oreo
  • 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο
  • 450 γρ. cream cheese [τύπου Philadelphia]
  • 2 αβγά
  • Μισή κούπα ζάχαρη
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 φλ. τσαγιού νουτέλα

 

Εκτέλεση συνταγής

 

  1. Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου. Βουτυρώνεις ένα μεσαίου μεγέθους ταψάκι. Σπας τα μπισκότα μέχρι να γίνουν θρύμματα, προσθέτεις το βούτυρο αφού το έχεις λιώσει και το ανακατεύεις για να ποτίσουν τα μπισκότα. Απλώνεις το μείγμα αυτό στο ταψάκι ομοιόμορφα και το ψήνεις για 12 λεπτά. Το αφήνεις στην άκρη να κρυώσει.
  2. Χτυπάς στο μίξερ το cream cheese, τα αβγά, τη ζάχαρη, την περισσότερη από την κρέμα και τη βανίλια, μέχρι να έχεις μια κρέμα χωρίς κομματάκια από το τυρί.
  3. Βάζεις τα 2/3 του μείγματος σε ένα μπολ και το αφήνεις στην άκρη.
  4. Στο υπόλοιπο μείγμα προσθέτεις την υπόλοιπη κρέμα και την νουτέλα και ανακατεύεις να ομογενοποιηθούν.
  5. Κατά σειρά βάζεις πάνω από τη βάση σου, πρώτα το λευκό μείγμα και ύστερα εκείνο με την νουτέλα. Ψήνεις για περίπου 35 λεπτά, το αφήνεις να κρυώσει και το βάζεις στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρεις.

http://www.sintayes.gr/syntages/iperocho-gliko-biskota-oreo-cream-cheese-ke-nuttella/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *