Σοκολατάκια λευκής και σκούρας σοκολάτας με ξηρούς καρπούς από το Cookbox !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

  • 300 γρ. σοκολάτα σκούρα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
  • 150 γρ. σοκολάτα λευκή κομμένη σε μικρά κομμάτια
  • 10 κ.σ. φιστίκια Αιγίνης χοντροκομμένο
  • 10 κ.σ. σταφίδες ξανθές
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 20′ και επιπλέον 4 ώρες στο ψυγείο
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη

Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.

Βάζουμε τη σκούρα σοκολάτα σε μπέν μαρί και τη λιώνουμε σε μέτρια θερμοκρασία.

Μεταφέρουμε τη λιωμένη σοκολάτα στο ταψί.

Βάζουμε τη λευκή σοκολάτα στο μπέν μαρί και τη λιώνουμε και αυτή. Παίρνουμε κουταλιές απο τη λιωμένη σοκολάτα και την τοποθετούμε στο ταψί με τη σκούρα. Στρώνουμε το μίγμα καλά με μια σπάτουλα χωρίς να αναμίξουμε τις σοκολάτες. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς  και βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για 4 περίπου ώρες μέχρι να σφίξει η σοκολάτα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Βγάζουμε το ταψί απο το ψυγείο και σπάμε τη σοκολάτα σε κομμάτια σχήματος και μεγέθους της αρεσκείας μας.

 

http://www.cookbox.gr/basiko-sustatiko/gluka/sokolatas/sokolatakia-leukis-kai-skouras-sokolatas-me-xhrous-karpous

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *