Σοκολατένια τρουφάκια με φυστικοβούτυρο – Choco – Peanut Butter Balls, by Dimitra and theveggiesisters.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αγαπάω το φυστικοβούτυρο, το άρωμά του, την γεύση του, την βελούδινη υφή του…. τον τελευταίο καιρό το χρησιμοποιώ πολύ συχνά, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι οι πολλές θερμίδες του, για αυτό φτιάξτε αυτά τα νόστιμα μπαλάκια αλλά φάτε τα με σύνεση.

 

 

Σοκολατένια τρουφάκια με φυστικοβούτυρο

Υλικά (11 τρουφάκια με φυστικοβούτυρο):
100 γρ φυστικοβούτυρο
10 γρ αλεύρι καρύδας
15 γρ σοκολάτα
2 κγ σιρόπι σφενδάμου
50γρ μαύρη σοκολάτα λιωμένη
10γρ φυστικοβούτυρο λιωμένο

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζω το φυστικοβούτυρο, κόβω ψιλά κομματάκια την σοκολάτα (15γρ) με μαχαίρι, προσθέτω το σιρόπι σφενδάμου και τα ανακατεύω, όταν ομογενοποιηθεί προσθέτω και το αλεύρι καρύδας ανακατεύω πάλι μέχρι να απορροφηθεί όλο το αλεύρι. Σκεπάζω το μπολ με μεμβράνη και το βάζω στο ψυγείο για 30 τουλάχιστον λεπτά. Στην συνέχεια κάνω μπαλάκια με το μείγμα μου, λιώνω την μαύρη σοκολάτα (50γρ) και τα βουτάω σε αυτήν, τα αφήνω να κρυώσουν πάνω σε λαδόκολα. Αν θέλετε για «ομορφιά» λιώστε 10γρ φυστικοβούτυρο και κάντε γραμμούλες πάνω από τα κρύα μπαλάκια.

Σοκολατένια τρουφάκια με φυστικοβούτυρο

I am in love with peanut butter! I love its fantastic taste, its aroma, its velvety texture…I have been useing it a lot lately! The only thing that I don’t like about it is the fact that it is loaded with calories! So watch out! Make these scrumptious balls but don’t eat all of them at once!

Take care, my dear friends!

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Ingredients (11 balls):
100 gr. peanut butter
10 gr. coconut flour
15 gr. chocolate, finely chopped
2 tsp maple syrup
50 gr. dark chocolate, melted
10 gr. peanut butter, melted

Σοκολατένια τρουφάκια με φυστικοβούτυρο

Directions:
In a bowl combine peanut butter with chopped chocolate and maple syrup. Add coconut flour and mix well until it is incorporated. Cover with a plastic wrap and put the bowl in the fridge for at least half an hour. Then form dough into ball and dip each ball into melted chocolate. Allow to cool on a baking sheet lined with baking parchment. Garnish with melted peanut butter. Enjoy!

 

 

 

http://theveggiesisters.gr/choco-peanut-butter-balls/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *