Εύκολα τρουφάκια σοκολάτας με ζαχαρούχο γάλα (4 υλικά), από το icookgreek.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Δυσκολία: πολύ εύκολο

Υλικά συνταγής

  • 2 φλιτζάνια κουβερτούρα σε σταγόνες ή 3-4 κουταλιές της σούπας κακάο χωρίς ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • τρούφα για το πασπάλισμα

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά αναμειγνύετε την κουβερτούρα ή το κακάο, το βούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα. Ανακατεύετε συνεχώς για περίπου 10 λεπτά μέχρι να πήξει το μείγμα.
  2. Κατεβάζετε απ’ τη φωτιά και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει πολύ καλά για να πλάθεται (μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο). Πλάθετε μικρές μπαλίτσες, τις περνάτε από την τρούφα και τις βάζετε σε χάρτινες θήκες. Διατηρούνται πάντα στο ψυγείο.

 

 

https://tinyurl.com/tyaxzkg

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *