Μπουκιές σοκολάτας με μαρασκίνο με 4 υλικά σε 3 κινήσεις, από το “Syntayes.gr” !

Σοκολατένιες μπουκίτσες με φουντούκια γαρνιρισμένες με κερασάκια μαρασκίνο. Μια πολύ εύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή για ένα υπέροχο γλυκάκι ψυγείου.
Υλικά συνταγής
- 3 σοκολάτες κουβερτούρας ή γάλακτος [των 125 γρ.]
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 φλ. τσαγιού φουντούκια ανάλατα θρυμματισμένα
- 16 κερασάκια μαρασκίνο
Εκτέλεση συνταγής
- Τοποθετούμε σε ένα ταψί μια λαδόκολα και βάζουμε πάνω σε αυτή ένα τσέρκι 20χ20 εκ. ή τοποθετούμε μια λαδόκολα σε ένα αντίστοιχο ταψάκι 20χ20 εκ. και τη λαδώνουμε ελαφρά.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα με το ζαχαρούχο γάλα σε μπεν μαρι και μόλις λιώσει η σοκολάτα και ομογενοποιηθούν τα υλικά, κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα θρυμματισμένα φουντούκια και ανακατεύουμε.
- Τοποθετούμε το μείγμα στο ταψάκι ή το τσέρκι και το ισιώνουμε με την ανάποδη ενός κουταλιού που βουτάμε συνεχώς σε παγωμένο νερό. Υπολογίζοντας ότι όταν παγώσει το γλυκό μας θα το κόψουμε σε τετράγωνα κομματάκια των 4 εκ.[16τεμ.] βάζουμε,πιέζοντας ελαφρά μέσα στη σοκολάτα, συμμετρικά τα 16 μαρασκίνο και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Δείτε τη συνταγή: http://www.sintayes.gr/syntages/boukies-sokolatas-maraskino-4-ilika-se-3-kinisis/


Αφήστε μια απάντηση