Σοκολατάκια αμυγδάλου “Double chocolate” με 3 υλικά, από το sintayes.gr!
Χρόνος: 20 λ
Δυσκολία: Εύκολη
Σοκολατάκια αμυγδάλου με σοκολάτα γάλακτος, καλυμμένα με σοκολάτα κουβερτούρας. Μια πανεύκολη συνταγή για υπέροχα σοκολατάκια με δύο ειδών σοκολάτες για τους λάτρεις της σοκολάτας.
Υλικά συνταγής
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
- 500 γρ. αμύγδαλα
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 400 γρ. σοκολάτα γάλακτος
Εκτέλεση συνταγής
- Αν δεν έχετε αγοράσει έτοιμα αμύγδαλα ασπρισμένα και ψημένα, ξεφλουδείστε τα αμύγδαλα [βλέπε τον εύκολο τρόπο εδώ] και ψήστε τα στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν [προσοχή μην τα κάψετε] και αφήστε τα να κρυώσουν.
- Λιώστε τη σοκολάτα γάλακτος σε μπεν μαρί, μόλις λιώσει προσθέτετε τα αμύγδαλα και ανακατεύετε απαλά.
- Πάρτε με ένα κουτάλι μια ποσότητα από το μείγμα και αδειάστε το σε λαδόκολα την οποία έχετε τοποθετήσει σε επιφάνεια [ταψί, δίσκο, σερβιρίσματος κ.λ.π.] που χωράει στο ψυγείο σας.
- Τοποθετείστε τα σοκολατάκια στο ψυγείο να κρυώσουν για 1/2 ώρα περίπου.
- Λιώστε τη κουβερτούρα μπεν μαρί. Βγάλτε τα κρύα σοκολατάκια από το ψυγείο και με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, βυθίστε τα ένα ένα στη κουβερτούρα να επικαλυφθούν καλά.
- Στραγγίστε τα και τοποθετείστε τα πάλι στην ίδια λαδόκολα και πάλι στο ψυγείο.
https://www.sintayes.gr/syntages/sokolatakia-amigdalou-double-chocolate/
Αφήστε μια απάντηση