Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Βάζουμε τα μπισκότα στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να ψιλοκοπούν. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και επεξεργαζόμαστε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη χρωματιστή τρούφα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Πλάθουμε το μίγμα σε μικρά μπαλάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί. Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα ώστε να σφίξει το μίγμα.
Κόβουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και τη βάζουμε σε μπέν μαρί. Βουτάμε κάθε μπαλάκι στη σοκολάτα που έχει λιώσει και το τοποθετούμε ξανά στο ταψί. Πασπαλίζουμε αμέσως με την χρωματιστή τρούφα.
Βάζουμε το ταψί με τα τρουφάκια στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά μέχρι να σφίξει η σοκολάτα.
http://www.cookbox.gr/basiko-sustatiko/gluka/sokolatas/troufes-leukis-sokolatas-me-mpiskoto-oreo


Αφήστε μια απάντηση