Λιώνουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για αρκετή ώρα, μέχρι να ασπρίσει το μείγμα.
Με μια κουτάλα ανακατεύουμε το μείγμα της ζάχαρης και των αυγών με τη λιωμένη σοκολάτα και το βούτυρο, κάνοντας απαλές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω για να μη χάσει τον όγκο του.
Συμπληρώνουμε την κρέμα γάλακτος και βάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα βουτυρωμένη και αλευρωμένη.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Τοποθετούμε τη φόρμα σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε σε θερμοκρασία 210°C για 7 λεπτά.
Βγάζουμε το σουφλέ από το φούρνο, πασπαλίζουμε με λίγη άχνη ζάχαρη και σερβίρουμε αμέσως
Αφήστε μια απάντηση