Μους σοκολάτα με Στέβια , Φυσικό Γλυκαντικό Χωρίς Θερμίδες, από την Deligios!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

8 μερίδες των 100 ml  — 110 θερμίδες ανά μερίδα

Γλυκαιμικός δείκτης, GI: 8 (χαμηλός)

Γλυκαιμικό φορτίο ανά μερίδα 100 ml., GL: 2 (χαμηλό)

Θα χρειαστείτε: 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

  • 250 ml κρέμα γάλακτος
  • ½ φλυτζάνι Deligios Stevia Φυσικό Γλυκαντικό Χωρίς Θερμίδες
  • 60 γρ. κακάο σκόνη
  • 1/3 ποτήρι ζεστό γάλα

Ζεστάνετε το γάλα και προσθέστε το Deligios Stevia Φυσικό Γλυκαντικό. Αφήστε το να κρυώσει. Βάλτε σ΄ένα μπολ τη κρέμα γάλακτος, το κακάο και το ποτήρι με το γάλα και το Deligios Stevia που έχει κρυώσει. Βάλτε όλα τα συστατικά στο μίξερ και αναμείξτε στην μεσαία ταχύτητα για 1 περίπου λεπτό μέχρι το μους να «στέκεται».  Τοποθετήστε το μίγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.

Δοκιμάστε την καταπληκτική αυτή συνταγή με Deligios Stevia.
http://www.deligios.com/el/component/k2/item/9-sos-fraoula

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *