Tούρτα παγωτό GIANDUIA με DIGESTIVE από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΖΕ:
160 γρ. φουντούκια
90 γρ. ζάχαρη
30 γρ. νερόΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ:
1 – 2 μεγάλες συσκευασίες παγωτό SCANDAL GIANDUIA by Stelios Parliaros ΕΒΓΑ
2 πακέτα μπισκότα DIGESTIVE ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
100 γρ. κουβερτούρα 55% τεμαχισμένη ΙΟΝ
100 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΖΕ

Σε ένα τηγάνι βράζουμε το νερό με την ζάχαρη. Προσθέτουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε έως ότου καραμελώσουν. Όταν πάρουν χρυσαφί χρώμα αποσύρουμε και απλώνουμε πάνω σε μια λαδόκολλα. Αφήνουμε να κρυώσουν. Γαρνίρουμε με καραμελώμενα φουντούκια.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ:
Κόβουμε τη Βγάζουμε το παγωτό από την κατάψυξη για 10 λεπτά. Σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκατοστών απλώνουμε τα μισά μπισκότα στο κάτω μέρος. Αδειάζουμε το παγωτό. Τοποθετούμε μία δεύτερη στρώση μπισκότων στη μέση και τελειώνουμε με μία ακόμη στρώση. Πιέζουμε καλά όλη την επιφάνεια. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον δύο ώρες.
σοκολάτα σε μικρά κομμάτια. Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα. Ομογενοποιούμε με μια μαρίζ και αφήνουμε να κρυώσει. Απλώνουμε πάνω από την τούρτα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
==>>http://www.glykes-alchimies.gr/?p=4230

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *