1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη3/4 φλιτζανιού σιροπιού από τα κερασάκια μαρασκίνοΖεσταίνετε το σιρόπι και διαλύστε μέσα την ζάχαρη.ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
5 φάκελοι σκόνη μόρφατ βανίλια2 φλυτζάνια κρέμα γάλακτος 35%2 φλιτζάνια γάλα φρέσκο1 βάζο κερασάκια μαρασκίνοΧτυπήστε όλα τα υλικά μαζί.
Ποτίστε το πρώτο παντεσπάνι και στρώστε την κρέμα.
Σουρώστε τα κερασάκια να μην έχουν υγρά.
Βάλτε τα πάνω στην κρέμα.
Συνεχίστε με το δεύτερο παντεσπάνι .
Βάλτε πάλι κερασάκια.
Αφήστε το τελευταίο απότιστο.
Αλείψτε με την κρέμα ολόκληρη την Τούρτα σας.
Κάντε μικρές ροζέτες στο πάνω μέρος της τούρτας(γύρω-γύρω).
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
κερασάκια μαρασκίνο250 γρ κουβερτούραλίγη πράσινη ζαχαρόπαστα για τα φύλλα του τριαντάφυλλου1 μικρο κουπάτ για τα φύλλαλίγη φούξια ζαχαρόπαστα για το τριαντάφυλλο
Λιώστε την σοκολάτα σε μπαίν μαρί.
Βάλτε την σε κορνέ μιας χρήσης και κόψτε ίσα ίσα μπροστά την μύτη.
Γράψτε τα <Χρόνια πολλά>.
Βάλτε τα κερασάκια πάνω στις λευκές ροζέτες.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση