Κέικ μπανάνα ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ από το glutenfreeonline.gr !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

1 μεγάλη μπανάνα

1 αυγό

½ κ.γλ. σκόνη βανίλιας χωρίς γλουτένη http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/aleuri-xwris-glouteni/voithimata/gluten-free-vanilla-bourbon-detail

ή υγρή βανίλια

100 γρ. βούτυρο

10 γρ. καστανή ζάχαρη

125 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη που φουσκώνει μόνο του http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/aleuri-xwris-glouteni/gluten-free-self-raising-flour-detail

άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Εκτέλεση

Πολτοποιήστε την μπανάνα και αναμείξτε με το αυγό και τη βανίλια. Σε άλλο μπολ χτυπήστε με το μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει το μείγμα και προσθέστε το μείγμα της μπανάνας.

Αναμείξτε μέσα απαλά και με κυλικές κινήσεις το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και αδειάστε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα του κέικ (περιεχομένου περίπου 500γρ.) και στρωμένη με λαδόκολλα.Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 45 – 50 λεπτά.

Αφήστε να κρυώσει και μισή ώρα περίπου πριν ξεφορμάρετε. Όταν κρυώσει εντελώς πασπαλίστε την επιφάνεια του κέικ με άχνη ζάχαρη.

 Το glutenfreeonline.gr   είναιτο οικονομικότερο ηλεκτρονικό κατάστημα και ταυτόχρονα το πρώτο φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα αποκλειστικά αφιερωμένο στα άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη

http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/

http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/suntages/item/244-keik-banana-xoris-glouteni

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *