Γρανίτα φράουλα με στέβια από την Ελευθερία Μπουτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

250 γρ φραουλες
2 κσ στεβια
2 κσ νερο
2 κσ λικερ (εγω εβαλα λικερ βερικοκο)

Βαζουμε ολα τα υλικα στο μουλτι να χτυπηθουν μεχρι να εχουμε ενα ρευστο αποτελεσμα .Γεμιζουμε θηκες για γρανιτες .Μετα στη καταψυξη και υστερα απο λιγες ωρες ετοιμα !!!

Kαλη επιτυχια !

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.664712183563770.1073741828.664704013564587/757354764299511/?type=1&theater

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *