Λαχταριστό επιδόρπιο καρύδας, ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΚΑΙ ΛΑΚΤΟΖΗ, από την Alpro!
- Συστατικά
40 g τριμμένη καρύδα
125 g ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο
70 g σκόνη κακάο
1/2 κουταλιά (χωρίς γλουτένη) μαγειρική σόδα
250 ml ρόφημα καρύδας Alpro
2 αυγά
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
1 πορτοκάλι
2 κουταλιές της σούπας καρύδα για γαρνίρισμα
Παρασκευάζεται από
Προετοιμασία
2. Χτυπήστε τα ασπράδια των αυγών και στη συνέχεια ρίξτε τα στο μίγμα. Ανακατέψτε και στη συνέχεια αδειάστε το μίγμα σε ένα λαδωμένο ταψί (ή χρησιμοποιήστε λαδόκολλα).
3 .Ψήστε για 30 έως 35 λεπτά. Μετά από 30 λεπτά ψήσιμο, το εσωτερικό παραμένει κρεμώδες. Εάν το ψήσετε λίγο περισσότερο, το κέικ θα γίνει πιο ξηρό.
4. Τρίψτε τη φλούδα πορτοκαλιού. Αφαιρέστε το κέικ σοκολάτας από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει πριν το κόψετε. Κόψτε το κέικ σε ίσα κομμάτια και γαρνίρετε με ξύσμα πορτοκαλιού και νιφάδες καρύδας.
- Χωρίς γλουτένη
- Χωρίς λακτόζη
Αφήστε μια απάντηση