Ζελέ καρπούζι , από το icookgreek.com!







Υλικά συνταγής
- 3 φλιτζάνια του τσαγιού χυμός καρπούζι
- 100 γρ. κομματάκια από καρπούζι καθαρισμένο
- 20 γρ. ζελατίνη σε σκόνη
Εκτέλεση συνταγής
- Ζεσταίνετε τον μισό χυμό καρπούζι και διαλύετε τη ζελατίνη. Προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύετε. Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι σε 6 ατομικά μπολάκια και από πάνω ρίχνετε το ζελέ. Ή τα ρίχνετε όλα σε μια μεγαλύτερα φόρμα για ζελέ. Αφήνετε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολατένια ζελεδάκια, από τον Γιώργο Τσούλη!
Μαμαδίστικο γλυκό με ζελέ - Mom’s strawberry jello dessert (VIDEO), by Akis and akispetretzikis.com!
Ζελέ με γιαούρτι και κεράσια, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
"Πώς θα διαλέξετε το καλύτερο καρπούζι", από το argiro.gr!
Γρανίτα καρπούζι, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Γιαουρτοζελέ με φρέσκα φρούτα, από το sintayes.gr!
Αφήστε μια απάντηση