Ζελέ καρπούζι , από το icookgreek.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Δυσκολία: εύκολο

Υλικά συνταγής

  • 3 φλιτζάνια του τσαγιού χυμός καρπούζι
  • 100 γρ. κομματάκια από καρπούζι καθαρισμένο
  • 20 γρ. ζελατίνη σε σκόνη

Εκτέλεση συνταγής

  1. Ζεσταίνετε τον μισό χυμό καρπούζι και διαλύετε τη ζελατίνη. Προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύετε. Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι σε 6 ατομικά μπολάκια και από πάνω ρίχνετε το ζελέ. Ή τα ρίχνετε όλα σε μια μεγαλύτερα φόρμα για ζελέ. Αφήνετε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά.

 

http://www.icookgreek.com/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/item/%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%B6%CE%B9

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *