Φρέσκια λεμονάδα με τζίντζερ και πραγματική στέβια, από την Ευαγγελία Βλασσοπούλου και το healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Η ζέστη είναι αφόρητη και ο καθένας για τους δικούς του, προσωπικούς λόγους, δεν μπορεί να είναι στη θάλασσα. Τουλάχιστον ας γευτούμε μια  φρέσκιααρωματική,δροσιστική λεμονάδα χωρίς ζάχαρη, χωρίς επεξεργασία, ώστε να λάβουμε όλα ταθρεπτικά συστατικά από το λεμόνια αλλά και από το γλυκαντικό που θα επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε πως είναι η πραγματική στέβια. Αυτά τα σκουροπράσινααποξηραμένα φύλλα, αυτά είναι που έχουν όλες τιςευεργετικές ιδιότητες και είναι ένα “καθαρό” προϊόν χωρίς επιπλέον επεξεργασίαπέρα από την αποξήρανση. 

Υλικά:

– 1.5 Lt νερό
– 5 κ.σ σιρόπι αγαύης ή μέλι ή και περισσότερο
– μια χούφτα αποξηραμένα φύλλα στέβιας
– χυμό από 4 λεμόνια
– λεμόνι σε φέτες
– 3-4 φέτες φρέσκου τζίντζερ

Εκτέλεση:

1. Διαλύουμε σε λίγο νερό την αγαύη ή το μέλι. Χτυπάμε με μιξεράκι ή με ένα πιρούνι να διαλυθεί καλά. Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό, μια χούφτα αποξηραμένα φύλλα στέβιας, 3-4 φέτες φρέσκου τζίντζερ και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά

 

2. Λίγο πριν να την σερβίρουμε στίβουμε τα λεμόνια, τα προσθέτουμε και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε και φέτες λεμονιού

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Tips

– Προσθέστε και άλλο μέλι ή σιρόπι αγαύης αν δεν έχετε στέβια
– Το τζίντζερ δεν το συμπαθώ, το χρησιμοποιώ ελάχιστα και συνήθως με ενοχλεί. Σας παρακαλώ όμως μην το παραλείψετε, ακόμη και αυτά τα 4 φετάκια προσδίδουνάρωμα και γεύση στη λεμονάδα και πιστέψτε με, της πηγαίνουν πολύ!

http://healthy-and-delicious-recipes.blogspot.gr/2017/07/fresh-lemonade-with-stevia.html

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *