Μηλόπιτα διαίτης (με στέβια) από το Spice House !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

Για 4-6 άτομα

8 κούπες ψωμί κομμένο σε κύβους
3 μέτρια μήλα ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα
4 αυγά
1 κούπα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1 κούπα γάλα με χαμηλά λιπαρά
2 κουταλιές του γλυκού κανέλα, διαιρούμενο
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
1/4 κούπα στέβια + 2 κουταλιές της σούπας
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.
Βουτυρώστε ένα ταψί 22 x 22 εκ.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά ελαφρά. Προσθέστε το γιαούρτι, το γάλα, 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα, το μοσχοκάρυδο, 1/4 κούπας στέβια και αλάτι. Προσθέστε τα μήλα, στη συνέχεια, διπλώστε απαλά μέσα τους κύβους ψωμιού. Χύστε το μείγμα στο ταψί.

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε μαζί τις 2 κουταλιές σούπας στέβια και 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα. Πασπαλίζουμε από πάνω την μείγμα και ψήνουμε για 30-40 λεπτά μέχρι να ροδίσει.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=631894580217497&set=a.326868494053442.75771.326288084111483&type=1&theater

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *