Τα πιο νόστιμα παγωτά βατόμουρου από την Αλλατίνη – Χειρονομία αγάπης!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά
225 γρ. κρέμα τυριού
1/4 του φλιτζανιού ξινή κρέμα
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη 
1/3 του φλιτζανιού γάλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού χυμό βατόμουρο
3/4 του φλιτζανιού κατεψυγμένα σμέουρα
6 μπισκότα digestive Αλλατίνη
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο

 


Εκτέλεση
Στο μίξερ χτυπήστε την κρέμα τυριού, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη άχνη, το γάλα και τον χυμό βατόμουρο. Χτυπήστε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να συνδυαστούν καλά. Στη συνέχεια προσθέστε και τα σμέουρα και ανακατέψτε. Χύστε το μείγμα μέσα στις παγοθήκες. Γεμίστε τες μέχρι την μέση περίπου και αφήστε ένα κενό ώστε να το γεμίσετε με το θρυμματισμένο μπισκότο.
Στο μίξερ ρίξτε τα μπισκότα και σπάστε τα. Στη συνέχεια ρίξτε το βούτυρο και ανακατέψτε το με τα μπισκότα. Με την βοήθεια ενός κουταλιού μοιράστε την κρούστα σας στις παγοθήκες σας και πιέστε την ελαφριά. Εισάγετε στο κέντρο των παγωτών σας τα ξυλάκια και βάλτε τα στην κατάψυξη να παγώσουν για τουλάχιστον 6 ώρες.

 

https://www.facebook.com/allatini.elbisco.gr/photos/a.376249332387501.95756.375739929105108/827326973946399/?type=1&theater

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

 

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *