Πανεύκολη τούρτα φράουλα με 4 μόνο υλικά, από το sokolatomania.gr!
Μια υπέροχη, ελαφριά τούρτα με λαχταριστές φράουλες και αφράτη λευκή κρέμα. Την ξεχωριστή γεύση δίνει το εξαιρετικό, αρωματικό ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΕΡΜΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ.
Χωρίς χρόνο αναμονής, ψήσιμο , και σύνθετες διαδικασίες , θα γίνει η αγαπημένη επιλογή μικρών και μεγάλων!
Υλικά
μία τριπλή συσκευασία με έτοιμο παντεσπάνι για τούρτες
3 φάκελλοι CORNET MORFAT ( δηλαδή αγοράζουμε 2 κουτιά, κάθε κουτί έχει μέσα 2 φακέλλους)
550 ml κρύο γάλα φρέσκο πλήρες
4 κουταλιές σούπας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΕΡΜΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ και λίγο ακόμη για την διακόσμηση στο τέλος.
Μπορείτε να παραγγείλετε το εξαιρετικό ΑΘΕΡΜΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ στο : https://tinyurl.com/y48ukfum
Οδηγίες
Πλένουμε καλά τις φράουλες , τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας τις σκεπάζουμε με ένα ακόμη φύλο χαρτιού και τις σκουπίζουμε πολύ καλά ώστε να μην έχουν καθόλου νερό.
Κόβουμε μερικές φράουλες σε λεπτές φέτες και τις κρατάμε στην άκρη για τη διακόσμηση.
Κόβουμε τις υπόλοιπες φράουλες σε μικρές φετούλες σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα 4 κουταλιές σούπας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΕΡΜΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ. Ανακατεύουμε ελαφρά.
Μετά από περίπου 15 λεπτά στραγγίζουμε τις φράουλες σε ένα σουρωτήρι και κρατάμε το ζουμί σε ένα φλυτζάνι.
Εν τω μεταξύ, μέχρι να στραγγίξουν οι φράουλες, τοποθετούμε στο μπολ του mixer 350 ml πολύ κρύο γάλα , ρίχνουμε μέσα τα 2 από τα 3 φακελάκια CORNET MORFAT και χτυπάμε για 5 λεπτά στην πιο δυνατή ταχύτητα.
Σταματάμε το mixer και ρίχνουμε μέσα στην σαντιγί τις στραγγισμένες φράουλες. Ανακατεύουμε πολύ απαλά μέχρι να ενσωματωθούν .
Σε μια στρογγυλή πιατέλα τοποθετούμε την πρώτη βάση.
Την αλείφουμε με ένα πινέλο σε όλη της την επιφάνεια με λίγο από το ζουμί από τις φράουλες.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Απλώνουμε πάνω στην βάση το μισό μίγμα.
Τοποθετούμε από πάνω την δεύτερη βάση. Την αλείφουμε με το πινέλο με το ζουμί
Απλώνουμε το υπόλοιπο μίγμα.
Τοποθετούμε από πάνω την τρίτη βάση.
Την αλείφουμε με το πινέλο με το ζουμί.
Στο μπολ του mixer βάζουμε το τρίτο φακελάκι με τα 200 ml κρύο γάλα και 1, 2 κουταλιές ζουμί από τις φράουλες. Χτυπάμε για 5 λεπτά και στην δυνατή ταχύτητα.
Καλύπτουμε την τρίτη βάση με την κρέμα σαντιγί.
Γαρνίρουμε με τις φέτες από τις φράουλες.
Με ένα πινελάκι αλείφουμε τις φράουλες με λίγο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΕΡΜΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ.
Το γλυκό μας είναι έτοιμο. Τοποθετούμε για λίγο στο ψυγείο και μπορούμε άμεσα να το απολαύσουμε.
Καλή επιτυχία!
Αφήστε μια απάντηση