Τούρτα φράουλα με Morfat Creamy, από το morfat.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά:

Για 10-12 μερίδες

36 σαβουαγιάρ
15-20 φράουλες (κομμένες σε φέτες)

Για την κρέμα βανίλια:
1 Morfat Creamy
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής Morfat Delice Βανίλια (130 γρ.)
2 φλυτζάνια τσαγιού παγωμένο
γάλα (400 γρ.)

Για το σιρόπι:
300 γρ. νερό
300 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση:

Σιρόπι:

Βράζετε σε ένα κατσαρολάκι το νερό με τη ζάχαρη για 1 ́. Το απομακρύνετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Κρέμα Βανίλια:

Χτυπάτε στο μίξερ το Morfat Creamy, την κρέμα ζαχαροπλαστικής Delice και το γάλα για 10 ́. Χωρίζετε την κρέμα σε 3 ίσα μέρη.
Βουτάτε τα σαβουαγιάρ στο κρύο σιρόπι για περίπου 1⁄2 λεπτό. Στρώνετε την βάση της τούρτας με τα σιροπιασμένα σαβουαγιάρ και βάζετε εναλλάξ στρώσεις κρέμας βανίλια, φέτες φράουλας, σαβουαγιάρ. Τοποθετείτε στο ψυγείο για 2 ώρες πριν σερβίρετε. Προαιρετικά μπορείτε να γαρνίρετε το γλυκό με ζελέ φράουλα. Ετοιμάστε τον 1 φάκελο ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες. Αφού έχει κρυώσει το γλυκό προσθέστε το ζελέ σε θερμοκρασία δωματίου. Τοποθετείτε στο ψυγείο για 2 ώρες πριν σερβίρετε.

Σημ: Χρησιμοποιήστε τσέρκι 28 cm, ύψους 8 cm.

 

 

http://morfat.gr/tourta-fraoula

tourta-fraoula-fb-Reciepe

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *