Νηστίσιμη μους πορτοκάλι από τον Γαβριήλ Νικολαϊδη και το ” Cool Artisan ” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αυτή η  μους είναι πανεύκολη και νηστίσιμη! Εγώ την προτείνω με γκανάζ σοκολάτας αλλά μπορείς να την απολαύσεις και σκέτη !

 

Υλικά

1 λίτρο φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
50 γρ. ζάχαρη
70 γρ. κορν φλάουρ

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα τα 750 γραμμάρια χυμό πορτοκάλι και το βάζουμε στην φωτιά. Ανακατεύουμε το κορν φλαουρ και την ζάχαρη με τον υπόλοιπο χυμό. Μόλις αρχίζει να βράζει ο χυμός προσθέτουμε το κορν φλαουρ και ανακατεύουμε την κρέμα μέχρι να δέσει καλά.

Μπορούμε να προσθέσουμε και ξύσμα από πορτοκάλι για περισσότερο άρωμα, όπως επίσης και κανέλα.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε ποτήρια και γαρνίρουμε με γκανάζ σοκολάτας. Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή της γκανάζ  .

 

 http://coolartisan.net/2014/04/08/fresh-orange-mousse-just-3-ingredients/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *