” Ροδαλευριά ” από την Ελευθερία Μπουτζα και το ¨Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 φλ τσ χυμο ροδι 
4 κσ κορν φλαουερ
2 κσ καστανη ζαχαρη
λιγη κανελλα 

Βραζουμε σε κατσαρολακι σε χαμηλη φωτια το χυμο ροδιου με το κορν φλαουερ μεχρι να πηξει.Το τραβαμε στην ακρη και ριχνουμε τη ζαχαρη ,ανακατευουμε μεχρι να λυωσει η ζαχαρη και σερβιρουμε με κανελλα και μερικα σπορια ροδιου.

Η συνταγη ειναι της φιλης Efi Karampali απο ‘ την L’ for Lite  https://www.facebook.com/groups/198548973677355/

καλη επιτυχια 

 

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.871253202909666.1073741899.664704013564587/871253239576329/?type=1&theater

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *