Ζελέ ρόδι και τζίντζερ από το Sidagi.gr!!
piata/content/
Γιορτινό και αρωματισμένο ζελέ ροδιού για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!
Υλικά
Για 2 άτομα
2 κούπες χυμό ρόδι
Σπόρια από ρόδι
1 φακελάκι σκόνη ζελατίνης
4 κουταλιές νερό
1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ
Εκτέλεση
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σκόνη ζελατίνης με το νερό και το αφήνουμε για 5 λεπτά να απορροφήσει το νερό. Σε μια κατσαρολίτσα ζεσταίνουμε το χυμό ρόδι για 5 περίπου λεπτά. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το χυμό ρόδι και τη ζελατίνη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως.
Βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια, προσθέτουμε λίγα σπόρια σε κάθε μπολ και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι το μείγμα να κρυώσει. Γαρνίρουμε με σπόρια από ρόδι!
Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά
Αφήστε μια απάντηση