Σαγκρία καρπούζι από το Cookbox !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

  • 900 γρ. καρπούζι χωρίς τα κουκούτσια και την φλούδα, κομμένο σε κυβάκια
  • 750 ml λευκό ξηρό κρασί
  • 170 ml Vodka
  • 110 ml Cointreau
  • 110 ml σιρόπι λεμόνι-πορτοκάλι
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη
  • Αριθμός ατόμων
  • 8 άτομα

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπλέντερ, πολτοποιήστε το καρπούζι να γίνει χυμός. Το σουρώνουμε σε μια κανάτα και προσθέτουμε το κρασί, τη βότκα, το Cointreau και το σιρόπι.
Ανακατεύουμε και βάζουμε την κανάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Μόλις βγάλουμε την κανάτα από το ψυγείο, ανακατεύουμε ξανά και μοιράζουμε την σαγκρία σε ποτήρια για λευκό κρασί με πάγο.

Γαρνίρουμε με μικρές μπάλες καρπούζι που τις έχουμε περάσει από οδοντογλυφίδα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

http://www.cookbox.gr/pota/cocktails/sagkria-karpouzi

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *