Σορμπέ αχλάδι με stevia, από τον Δημήτρη Χρονόπουλο και το olivemagazine.gr!
Μερίδες:8
Χρόνος προετοιμασίας:15′
Χρόνος μαγειρέματος:5′
Έτοιμο σε:60′
Υλικά
- 850γρ. αχλάδια καθαρισμένα
- 60γρ. γάλα σκόνη 0% λιπαρά
- 165ml νερό
- 25γρ. στέβια
Διαδικασία
Βάζετε τα καθαρισμένα αχλάδια στο μπλέντερ για να τα πολτοποιείτε.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό, τη στέβια και το γάλα σε σκόνη και ανακατεύετε έως ότου βράσουν.
Αφού βράσει το μίγμα, το αδειάζετε στο μπλέντερ με τα αχλάδια και χτυπάτε μέχρι τα υλικά του τελικού μίγματος να ομογενοποιηθούν. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει καλά.
Τέλος, βάζετε το μίγμα στην παγωτομηχανή και το δουλεύετε μέχρι να πήξει. Το μεταφέρετε σε σκεύος κατάλληλο και το συντηρείτε στην κατάψυξη μέχρι να το σερβίρετε.
Αφήστε μια απάντηση