Τηγανίτες αχλαδιού από το Spice House !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Yλικά

7 αχλάδια μέτρια
200 γρ. ζάχαρη λευκή
6 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
λίγη κανέλλα σκόνη
1 χούφτα καρύδια τριμμένα

Eκτέλεση

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα περνάμε από τον χοντρό τρίφτη. Τα ρίχνουμε σε μπολ και τα ανακατεύουμε καλά με 100 γρ. ζάχαρη και το αλεύρι μέχρι να γίνουν ομογενές μείγμα. Ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και με ένα κουτάλι σούπας ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα αχλαδιών. Μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, αφαιρούμε τις τηγανίτες μήλου από το καυτό λάδι και τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Στη συνέχεια, αναμειγνύουμε την υπόλοιπη ζάχαρη με την κανέλα και ραντίζουμε τις τηγανίτες από όλες τις πλευρές. Γαρνίρουμε με καρύδια και σερβίρουμε.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *