- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160ο C στον αέρα.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, τα αβγά, το εκχύλισμα βανίλιας, το κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, αλάτι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Έχουμε έτοιμη ψημένη βάση για τάρτες μέσα σε φόρμα 28 εκ. και βάζουμε τη γέμιση.
- Ψήνουμε για 20 λεπτά. Αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσει.
- Χρωματίζουμε εσωτερικά μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με το κόκκινο χρώμα και βάζουμε μέσα τη σαντιγί.
- Απλώνουμε τη σαντιγί πάνω από την τάρτα μας και σερβίρουμε με ζαχαρωτά και κας κας.
Τάρτα cheesecake, από τον ‘Ακη Πετρετζίκη!

Για τους αγαπημένους σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο!
Συστατικά
Για τη γέμιση
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 2 αβγά, μεσαία
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/2 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
- 1 πρέζα αλάτι
Για τη σύνθεση
- 500 γρ. βάση για γλυκιές τάρτες, ψημένη
- 330 γρ. σαντιγί
- 1 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για το σερβίρισμα
- κας-κας καρδούλες
- ζαχαρωτά
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Μέθοδος Εκτέλεσης
https://akispetretzikis.com/el/categories/glykes-pites-tartes/tarta-cheesecake
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολατένιο Γλυκό Με Λίγες Θερμίδες Για Του Αγίου Βαλεντίνου, από τον Φώτη Παπαγεωργίου και το allaz...
Τούρτα cheesecake πορτοκάλι, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Πάβλοβα ρολό με μους σοκολάτας και φράουλες, από την Ιωάννα Σταμούλου και το Sweetly!
Cheesecake bars με φρέσκια καρύδα και λάιμ, από την Μαριλού Μαντά και το thinkdrops.gr!
Cheesecake με αλμυρή σος μελιού, από το olivemagazine.gr!
Banoffee Cheesecake, από την Δήμητρα και τον Λευτέρη του foodstates.gr!

Αφήστε μια απάντηση