- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160ο C στον αέρα.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη, τα αβγά, το εκχύλισμα βανίλιας, το κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, αλάτι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Έχουμε έτοιμη ψημένη βάση για τάρτες μέσα σε φόρμα 28 εκ. και βάζουμε τη γέμιση.
- Ψήνουμε για 20 λεπτά. Αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσει.
- Χρωματίζουμε εσωτερικά μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με το κόκκινο χρώμα και βάζουμε μέσα τη σαντιγί.
- Απλώνουμε τη σαντιγί πάνω από την τάρτα μας και σερβίρουμε με ζαχαρωτά και κας κας.
Τάρτα cheesecake, από τον ‘Ακη Πετρετζίκη!







Για τους αγαπημένους σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο!
Συστατικά
Για τη γέμιση
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 2 αβγά, μεσαία
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/2 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
- 1 πρέζα αλάτι
Για τη σύνθεση
- 500 γρ. βάση για γλυκιές τάρτες, ψημένη
- 330 γρ. σαντιγί
- 1 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για το σερβίρισμα
- κας-κας καρδούλες
- ζαχαρωτά
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Μέθοδος Εκτέλεσης
https://akispetretzikis.com/el/categories/glykes-pites-tartes/tarta-cheesecake











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Τριπλά σοκολατένιο cheesecake, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with all the tastes"!
Σοκολατένιο κέικ με κρυμμένη καρδιά από το Sidagi.gr !
Cheesecake Λεμόνι, από τον Γιώργο Τσούλη και το giorgostsoulis.com!
Τάρτα με σύκα και φιστίκια Αιγίνης, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπουτζά και το "Μαγειρεύοντας με την...
Σοκολατένιο Cheesecake Φούρνου, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη!
Παγωμένο cheesecake με ξερά σύκα και ούζο, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Αφήστε μια απάντηση