Banana bread, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την “L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Banana bread 🍌
Για να μπορείτε να απολαμβάνετε το Banana Bread σας κάθε μέρα ακόμα κι αν βρίσκεστε σε περίοδο που προσέχετε τη διατροφή σας και τις θερμίδες που καταναλώνετε, σας έχω την ιδανική συνταγή εύκολη, γρήγορη χωρίς ζάχαρη. Απαιτούνται λίγα μόνο υλικά που σίγουρα έχετε στην κουζίνα σας και μόλις 5 λεπτά από τον χρόνο σας.
Υλικά
2 αυγά
3 πολύ ώριμες μπανάνες
300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
προαιρετικά αν θέλετε βάζετε ζάχαρη(1 κ.σ. έχει ελάχιστη γλύκα απο τις μπανάνες ),ξηρούς καρπούς,σοκολάτα κουβερτούρα,σταφίδες κ.α.
Εκτέλεση

Λιώνουμε πολύ καλά τις μπανάνες.
Ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε.
Επειτα ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Προαιρετικά ρίχνουμε τριμμένη κουβερτούρα και χοντροκομμένα καρύδια.Σε φόρμα μακρόστενη μιας χρήσης ρίχνουμε το μίγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά. Δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα να βγαίνει στεγνή.

Καλή επιτυχία ❤
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *