Μπισκοτάκια Black and White, από την Bianka και τις “Μαγειρικές Διαδρομές”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Τα γνωστά μπισκοτάκια Chocolate Crinkles σε παραλλαγή.
Συστατικά
  • 3 κρόκους
  • 200 γρ ζάχαρη άχνη
  • 200 γρ αμύγδαλα αλεσμένα
  • 100 γρ φουντούκια ή καρύδια αλεσμένα
  • 200 γρ σοκολάτα τριμμένη
  • 1 βανίλια
  • 1 κ,γ κανέλλα
  • 3 κ,σ αλεύρι
  • 2 κ,σ λικέρ τής αρεσκεία σας
  • 3 ασπράδια σε μαρέγκα
  • ζάχαρη άχνη  για το τύλιγμα
Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τούς κρόκους μέ τήν ζάχαρη καί συνεχίζουμε κατά σειρά μέ τά άλλα υλικά
  2. Στό τέλος προσθέτουμε καί τήν μαρέγκα καί ανακατεύουμε νά ενωθεί  καλά  μέ τήν ζήμη.
  3. Αφήνουμε 6 ώρες  στό ψυγείο, εγώ τήν άφησα όλη τήν νύχτα
  4. Μετά κάνουμε μικρά μπαλάκια  τά τυλίγουμε στήν άχνη καί τά τοποθτούμε σέ ταψί με λαδόκολα
  5. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς γία 10 -15  λεπτά
Λίγα μυστικά ακόμα

H συνταγή είναι από το σαιτ chefkoch

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 15 Νοέμβριος 2010
Άριστη και η παραλλαγή της συνταγής αυτής.
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 16 Νοέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία και αυτή η συνταγή! Πολύ λαχταριστά κι εντυπωσιακά!!
Σχόλιο από hrisag , Τρίτη, 16 Νοέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πολυ συντομα θα υλοποιηθει η συνταγη,δειχνουν τελεια!
Σχόλιο από linmak88 , Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πω, πω σαν πίνακας ζωγραγικής είναι!
Σχόλιο από linmak88 , Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2010
Sorry, “ζωγραφικής” εννοούσα η ποιήτρια! χαχαχα
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 14 Νοέμβριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχα μπισκοτάκια μου έγιναν. Βγήκαν 2 ταψιά του φούρνου. Κολλάνε λίγο κατά το πλάσιμο αλλά μην το φοβηθείτε και προσθέσετε αλεύρι ή καρπούς, μια χαρά θα γίνουν.
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2012
Χάρηκα που σας άρεσαν Ηλιαννα ! Εγώ για να μην κολλάνε στα χέρια.περνω ζύμη με ενα κουτάλι το ρίχνω επάνω στην αχνη και μετά με το χέρι το παθω σε μπαλάκι πάντα επάνω στη αχνη ετσι δεν κολλάει η ζύμη στα χέρια μου !!!
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *