Mini cheesecake με φράουλες, από το cookbox!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

  • 120 γρ. τυρί κρέμα
  • 30 γρ. ζάχαρη
  • 120 γρ. γιαούρτι
  • 10 ml χυμό λεμόνι
  • 3 κ.σ. αμυγδαλόψιχα
  • 4 χουρμάδες
  • 200 γρ. φράουλες
  • 80 γρ. κομπόστα φράουλα
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 15′
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη
  • Αριθμός ατόμων
  • 8 άτομα

Στον κάδο του μίξερ τοποθετούμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, το γιαούρτι και το χυμό του λεμονιού.Χτυπάμε τα υλικά μέχρι έχουμε ένα λείο κρεμώδες μίγμα και να διαλυθεί η ζάχαρη εντελώς,περίπου 3-4 λεπτά.Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα μπόλ και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.

Σε ένα μικρό μπόλ αναμιγνύουμε τις φρέσκιες φράουλες με την κομπόστα και αφήνουμε στην άκρη.

Βάζουμε την αμυγδαλόψιχα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να θρυμματιστούν.Προσοχή δεν θέλουμε να γίνει η αμυγδαλόψυχα σκόνη.Προσθέτουμε και τους χουρμάδες και επεξεργαζόμαστε τα υλικά μάζι μέχρι να χοντροκοπού και οι χουρμάδες και να αναμιχθούν τα υλικά.

Μοιράζουμε το μισό μίγμα της αμυγδαλόψιχας σε 8 μικρά μπολάκια σερβιρίσματος.Παίρνουμε το μισό μίγμα κρέμας και το μοιράζουμε στα μπολάκια  πάνω απο το μίγμα της αμυγδαλόψυχας.Τέλος παίρνουμε τις μισές φράουλες και καλύπτουμε την κρέμα.Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.

Βάζουμε τα μπολάκια στο ψυγείο για 2-3 ώρες περίπου και έπειτα σερβίρουμε.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Â

 

http://cookbox.com.cy/component/k2/item/1519-mini-cheesecake-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CF%81%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%82.html

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *