Πεντανόστιμα Εκλέρ (Τα διάσημα Γαλλικά Εκλέρ)-VIDEO – Vanilla Eclairs Recipe by Dimitris Mihailidis and the pastry designs!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ελάτε να φτιάξουμε τα πιο εύκολα & ΤΕΛΕΙΑ Εκλέρ!

Υλικά (Ingredients):

Για την κρέμα (For the cream):

40γρ. κορν φλάορ (40gr. cornstarch)

80γρ. ζάχαρη (80gr. sugar)

4 κρόκοι (4 yolks)

480γρ. γάλα (480gr. milk)

1 βανιλίνη (1 vanillin)

15γρ. βούτυρο (15gr. butter)

Για τα σου (For the choux):

80γρ. βούτυρο (80gr. butter)

10γρ. ζάχαρη (10gr. sugar)

1 πρέζα αλάτι (a pinch of salt)

100γρ. νερό (100gr. water)

100γρ. γάλα (100gr milk)

125γρ. αλεύρι (125gr. flour)

4 αυγά (4 eggs)

Για το γλάσο (For the glaze):

200γρ. κουβερτούρα 52% (200gr. semi-sweet chocolate)

200γρ. κρέμα γάλακτος (200gr. cream)

Για γαρνίρισμα (For the topping):

αμύγδαλο φιλέ (almond flakes)

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

https://www.youtube.com/watch?v=IXr-S06FCbc&feature=youtu.be

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *