Κρέμα χαλβά με δαμάσκηνα από τον Μακεδονικό Χαλβά και το haitogloubros.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

για 4 άτομα

  • 250 γρ. Μακεδονικό Χαλβά με φυστίκι Αιγίνης
  • 220 γρ. δαμάσκηνα (αποξηραμένα)
  • 1 ποτήρι κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής
  • Ρούμι
  • Φιστίκια Αιγίνης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Μουσκέψτε τα δαμάσκηνα στο ρούμι. Βάλτε τον χαλβά στο μπλέντερ του μίξερ και χτυπήστε τον μέχρι να γίνει σαν κρέμα. Κόψτε τα δαμάσκηνα σε κομματάκια αφαιρώντας τα κουκούτσια, βάλτε τα στο μπλέντερ του μίξερ με μία κουταλιά ρούμι και χτυπήστε το χωρίς να λιώσουν. Σε ένα μπολ βάλτε τον χαλβά, τα δαμάσκηνα και σνακατέψτε το μείγμα με ένα πηρούνι.
Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντινύ και προσθέστε τη στο μείγμα ανακατεύοντας με ένα πηρούνι. Βάλτε το μπολ στο ψυγείο.
Σερβίρετε την κρέμα δροσερή πασπαλίζοντας με τριμμένο φυστίκι Αιγίνης.

http://www.haitogloubros.com/el/recipes/halva_cream_with_prunes.htm

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *