Βάζουμε το γάλα καρύδας σε μια μικρή κατσαρόλα και το αφήνουμε να πάρει βράση.
Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός προσθέτουμε τη ζάχαρη και το κακάο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη
και να ενσωματωθεί εντελώς το κακάο στο μίγμα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα ώστε να μην φουσκώσει και χυθεί το γάλα.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα απο τη φωτιά, προσθέτουμε το kahlua και την κανέλα και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε σε κούπα και προσθέτουμε σαντιγύ αν θέλουμε.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση