Σοκολατάκια με μάρτσιπαν και αμύγδαλο (με 3 μόνο υλικά), από την Madame Gâteaux και το ionsweets.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αυτά τα σοκολατάκια είναι για όλους/ες εσάς που έχετε αδυναμία στο συνδυασμό της σοκολάτας με αμύγδαλο. Είναι πανεύκολα και γίνονται με μόνο 3 υλικά! Η συνταγή είναι vegan, gluten free, lactose free και νηστήσιμη.

Συστατικά
  • 200 γρ μάρτσιπαν
  • 50 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα
  • 200 γρ κουβερτούρα κλασική ΙΟΝ
Μέθοδος
  1. Πλάθουμε το μάρτσιπαν σε μπαλίτσες και τις τοποθετούμε επάνω σε ένα ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
  2. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
  3. Ψιλοκόβουμε τα αμύγδαλα και τα ανακατεύουμε μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα.
  4. Βυθίζουμε μια μπαλίτσα μάρτσιπαν μέσα στην κουβερτούρα με τη βοήθεια δύο μικρών πιρουνιών και την τινάζουμε ώστε να πέσει η περιττή σοκολάτα.
  5. Ακουμπάμε τα σοκολατάκια στο αντικολλητικό χαρτί και όταν η σοκολάτα στεγνώσει, σερβίρουμε.
  6. Φυλάμε όσα σοκολατάκια περισσέψουν στο ψυγείο, μέσα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.

 

https://ionsweets.gr/recipe-items/sokolatakia-me-martsipan-kai-amygdalo/

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *