Υπέροχο tiramisu σε μπολ με έτοιμο μίγμα TIRAMISU ΣΑΜΟΥΡΗ, από το sokolatomania.gr!







ΥΛΙΚΑ
1 φάκελος έτοιμο μίγμα TIRAMISU ΣΑΜΟΥΡΗ 
350 ml κρύο γάλα εβαπορέ
300 gr τυρί κρέμα, philadelphia
1 κ.σ. άχνη ζάχαρη (προαιρετικά)
200 gr σαβαγιάρ
40 ml κονιάκ
250 ml γάλα
1 κ.σ. στιγμιαίο καφέ (εγώ χρησιμοποίησα χωρίς καφεΐνη )
λίγο κακάο για επικάλυψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μπολ του mixer το εβαπορέ με το έτοιμο μίγμα TIRAMISU ΣΑΜΟΥΡΗ μέχρι να πήξει.
Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και την άχνη ζάχαρη (προαιρετικά ) και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει το μίγμα αφράτο.
Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ελαφρά το γάλα. Διαλύουμε μέσα τον καφέ και προσθέτουμε και το κονιάκ.
Βουτάμε ένα ένα τα σαβαγιάρ και τα τοποθετούμε σε ένα μέτριο μπολ ανά στρώσεις εναλλάξ με την κρέμα (σαβαγιάρ, κρέμα, σαβαγιάρ, κρέμα κλπ ) μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Τελευταία στρώση καλύπτουμε με κρέμα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ραντίζουμε την επιφάνεια με κακάο.
Το βάζουμε στο ψυγείο και περιμένουμε 3 ώρες περίπου ώστε να να πήξει καλά το γλυκό μας.
Σερβίρουμε με κουτάλι σε μπολάκια.
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση! <3











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Υγιεινό, πανεύκολο τιραμισού με υψηλή πρωτεΐνη και τέλεια γεύση, από την αγαπημένη Κωνσταντίνα και τ...
Πανεύκολα, γρήγορα και νόστιμα τρουφάκια τιραμισού(VIDEO), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodah...
Τιραμισού από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις "Γλυκές Αλχημείες" !
"Βήμα βήμα – Φτιάχνουμε εύκολο τιραμισού", από το icookgreek.com!
Τιραμισού με πορτοκάλι, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το dimitrisskarmoutsos.gr!
Ρολό τιραμισού από την Bianka και τις "Μαγειρικές Διαδρομές"!
Αφήστε μια απάντηση