Χουρμάδες γεμιστοί με μάρτζιπαν, από τις “Μαγειρικές Διαδρομές”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ένα πανεύκολο και νοστιμότατο κέρασμα!

Συστατικά
  • Χουρμάδες
  • αμυγδαλόψυχα
Οδηγίες
  1. Αμυγδαλοψυχα που φτιαχνουμε μονοι μας με πουδρα αμυγδαλου, αχνη και λιγο ζαχαρουχο μεχρι να πηξει, πλαθουμε καλα προσθετοντας και λιγες σταγονες ελαιο πικραμυγδαλου.
  2. Εαν εχουμε μαρτζιπαν το πλαθουμε με αχνη και λιγο αμαρετο (λικερ πικραμυγδαλου) να γινει παστα μαλακη που θα γεμισουμε τους χουρμαδες μας.
  3. Χουρμαδες θα χρειαστουμε τους μεγαλους που ειναι πολυ μελωμενοι, αλλα εαν δεν βρειτε παρτε τους κανονικους και βγαλτε τα κουκουτσια.
  4. θα γεμίσουμε με την αμυγδαλόψυχα.

 

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορουμε να στολισουμε με φιλε αμυγδαλο και οτι αλλο θελουμε.

 

http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/xoyrmades-gemistoi-me-martzipan.html

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *