Οδηγίες
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και να δουλεύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο.
- Τα απλώνουμε σε φόρμα 28 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος (400 ml) να γίνει σαντιγί.
- Ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα και την πραλίνα.
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο και βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
- Προαιρετικά τοποθετούμε, πάνω από την κρέμα, μπισκότα βουτύρου.
- Λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί.
- Περιχύνουμε το χλιαρό γλάσο πάνω από το γλυκό.
- Αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.
Αφήστε μια απάντηση