Οδηγίες
- Χτυπάμε το μαλακό βούτυρο με την ζάχαρη.
- Ενσωματώνουμε ένα ένα τα αυγά.
- Προσθέτουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τις βανίλιες και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ζύμη.
- Στο 1/3 της ζύμη ενσωματώνουμε την πραλίνα φουντουκιού.
- Σε φόρμα 30×18 cm με αντικολλητικό χαρτί, απλώνουμε την λευκή ζύμη και από πάνω την ζύμη κακάο.
- Τοποθετούμε τα βύσσινα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς.
- Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν το κέικ έχει ψηθεί (όταν το τρυπάμε πρέπει να βγαίνει στεγνή).
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Βάζουμε την άχνη, το τυρί κρέμα, τις βανίλιες και δουλεύουμε.
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω από το κρύο κέικ.
- Από πάνω βάζουμε, με προσοχή, το κρύο ζελέ της αρεσκείας μας.
- Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 12 ώρες πριν σερβίρουμε.
Αφήστε μια απάντηση