Charlotta Champagne, από το Cookbox!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

  • 6 κύβοι ζάχαρης
  • 30 ml Angostura Bitters
  • 120 ml Brandy
  • 750 ml Champagne παγωμένη ή αφρώδη οίνο
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 10′
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη
  • Αριθμός ατόμων
  • 6 άτομα

 

 

Εκτέλεση

 

Χρειαζόμαστε 6 ποτήρια της σαμπάνιας.

Τοποθετούμε απο έναν κύβο ζάχαρης σε κάθε ένα ποτήρι. Σε κάθε κύβο προσθέτουμε λίγες σταγόνες angostura bitters και καλύπτουμε με λίγη ποσότητα brandy.

Γεμίζουμε κάθε ποτήρι με σαμπάνια και γαρνίρουμε με λεπτοκομμένες φλούδες πορτοκαλιού.

http://www.cookbox.gr/pota/cocktails/charlotta-champagne


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *