Βουτυρένια αστέρια με μαρμελάδα- Strawberry Jam-filled butter Star Biscuits, by Gabriel Nikolaidis and the Cool Artisan!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

H σημερινή συνταγή είναι μια αστεροβροχή! Τα αστέρια συμβολίζουν την θετική ενέργεια που μας κινεί μπροστά, την λάμψη που χρειαζόμαστε για να σβήσουμε τις σκοτεινές σκέψεις! Ακριβώς  ότι χρειαζόμαστε και φέτος τα Χριστούγεννα!

Υλικά

  • 140 γ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 100 γρ ζάχαρη άχνη
  • 250 γ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 βανίλια σε σκόνη
  • 3-4 κσ χλιαρό νερό
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 100 γρ μαρμελάδα φράουλα

butter cookie recipe , christmas, filled, marmalade, strawberry, συνταγή, μπισκότα, βουτύρου, γεμιστά, μαρμελάδα, αστέρι, αστεράκια, σχήμα, Γαβριήλ Νικολαΐδης, cool artisan

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και την βανίλια μέχρι να αφρατέχουν και να ασπρίσουν καλά.
  • Προσθέτουμε το αλάτι και το νερό και συνεχίζουμε το χτύπημα για ακόμα ένα λεπτό.
  • Κλείνουμε το μίξερ, ρίχνουμε μέσα το μισό αλεύρι και χτυπάμε το μείγμα σε χαμηλή ταχύτητα για 3-4 λεπτά.
  • Προσθέτουμε και το υπόλοιπο αλεύρι και χτυπάμε για άλλα 3-4 λεπτά.
  • Πλάθουμε τα μπισκότα, κόβουμε τα καλούπια που θέλουμε και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170° για 10 λεπτά.
  • Στη συνέχεια τα βγάζουμε, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα στήνουμε βάζοντας μαρμελάδα φράουλα στη μέση.

butter cookie recipe , christmas, filled, marmalade, strawberry, συνταγή, μπισκότα, βουτύρου, γεμιστά, μαρμελάδα, αστέρι, αστεράκια, σχήμα, Γαβριήλ Νικολαΐδης, cool artisan1

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Ingredients

  • 140 g butter at room temperature
  • 100 g caster sugar
  • 250 g flour for all purpose
  • 1 g vanilla powder
  • 3-4 teaspoons lukewarm water
  • 1 pinch salt

Directions

  • Beat butter with sugar and vanilla in mixer until fluffy and whiten well.
  • Add salt and water and continue beating for another minute.
  • Turn of the mixer, pour in half of the flour mixture and beat on low speed for 3-4minutes.
  • Add the remaining flour and beat for another 3-4 minutes.
  • Shape the cookiescut them using the molds you want and bake in well preheated oven at 170°C for 10 minutes.
  • Take them outlet them cool and stick them using strawberry jam.

Serve With Love

http://coolartisan.net/2014/12/03/strawberry-jam-filled-butter-star-biscuits/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *