Κεράσι γλυκό του κουταλιού απο την Ελευθερία Μπουτζα και την Λίλα Ξαγοράρη !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1 κιλό κεράσια μαύρα

1 κιλό ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό
1 λεμόνι

Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα κεράσια, τα πλένουμε και μετά αφαιρούμε τα κουκούτσια. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό και ρίχνουμε τα κεράσια. Τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Βγάζουμε το γλυκό από τη φωτιά, το σκεπάζουμε και αφήνουμε να σταθεί για 24 ώρες. Το ξαναβράζουμε για μερικά λεπτά και το αφήνουμε να σταθεί άλλες 24 ώρες. Τότε προσθέτουμε το λεμόνι και το βράζουμε μέχρι να δέσει. Κατά τη διάρκεια του βρασμού αφαιρούμε τον αφρό.

Συνταγή απο τη φίλη Λίλα … 
http://lilaspurplethoughts.blogspot.gr/2009/06/blog-post_27.html Τα λιλά της Λίλας: Κεράσι γλυκό του κουταλιού lilaspurplethoughts.blogspot.com

καλή επιτυχία 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.664712183563770.1073741828.664704013564587/799178996783754/?type=1&theater

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *