Σοκολατένιοι κουραμπιέδες από το sintayes.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μια συνταγή για υπέροχους  Σοκολατένιους κουραμπιέδες με 6 μόνο υλικά.Μια συνταγή του Στ. Παρλιάρου που θα σας εντυπωσιάσει.

Μερίδες: 24

 Χρόνος: 30 λ

 Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά συνταγής

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

  • 300 γρ. βούτυρο γάλακτος
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 570 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 70 γρ. κακάο
  • 1 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση συνταγής

 

  1. Στο μίξερ, στη μεγαλύτερη ταχύτητα, χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν, για 20′ περίπου. Στο τέλος του χρόνου, το μείγμα μας πρέπει να μοιάζει με σαντιγί.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και σιγά-σιγά προσθέτουμε το μίγμα του αλευριού. Ρίχνουμε και το κονιάκ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο και πολύ μαλακό μείγμα.
  3. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 160 βαθμούς με αέρα και στρώνουμε με λαδόκολλα ένα μεγάλο ταψί. Πλάθουμε τη ζύμη σε κουραμπιέδες στρογγυλούς με διάμετρο 4 εκ. περίπου και τους τοποθετούμε πάνω στο ταψί. Τους ψήνουμε για 25′, μέχρι να σκάσει η επιφάνειά τους.

 

https://www.sintayes.gr/syntages/sokolatenii-kourampiedes/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *