Συμβουλές για πετυχημένη μους, τα μυστικά της μους απο τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες” !!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Το αφράτο αποτέλεσμα των μους μας το δίνει η χτυπημένη κρέμα γάλακτος η μους γίνεται πιο σταθερή και συμπαγής.

Για να τη σερβίρουμε την αφήνουμε 5-10 λεπτά εκτός ψυγείου.
Πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε δύο μέρες για να μη χάσει την υφή της.
Μπορούμε να τη βάλουμε στην κατάψυξη αμέσως μετά την παρασκευή της για να παγώσει ο αφρός.

Σε κάποιες μους η συνταγή ζητάει να προσθέσουμε μαρέγκα.
Τα ασπράδια τα χτυπάμε στον κάδο του μίξερ με ελάχιστη ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα έτσι ώστε να διογκωθεί χωρίς να πάρει αέρα γιατί θα χάσει τον όγκο της.
Η μαρέγκα για να είναι έτοιμη πρέπει τα ασπράδια
να πήξουν και να γίνουν ένα ολόλευκο και γυαλιστερό μείγμα.
Αφού ανασηκώσουμε το σύρμα του μίξερ πρέπει να δημιουργούνται κορυφές.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

http://www.glykes-alchimies.gr/?p=3233

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *