Chocolate Pie με Pyure Stevia σε 10 λεπτά, από την Stevia pyure Greece!






Υλικά
150 γρ. γάλα
400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη
200 γρ. γιαούρτι
2 κουταλάκια Pyure Stevia Κρυσταλλική 1:1
250 γρ. μπισκότα digestive
90 γρ. βούτυρο
*Λίγο ξύσμα από κουβερτούρα με 65% κακάο για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά βάζουμε να βράσει το γάλα. Όταν βράσει, αποσύρουμε από την φωτιά και το ρίχνουμε σε μπολ μαζί με την ψιλοκομμένη κουβερτούρα και την Pyure Stevia. Ανακατεύουμε με τη μαρίζ μέχρι να λιώσει η σοκολάτα, να ενσωματωθεί με το γάλα και να γίνει το μείγμα λείο. Κατόπιν προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά.
Στο μούλτι θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Σε μπολ ανακατεύουμε καλά τα τριμμένα μπισκότα με το βούτυρο , μέχρι το μείγμα να έχει την υφή υγρής άμμου. Στρώνουμε τα τριμμένα μπισκότα στον πάτο μιας στρογγυλής φόρμας με αποσπώμενη βάση, πιέζοντας καλά με ένα κουτάλι. Από πάνω ρίχνουμε το μείγμα σοκολάτας.
Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες ή στην κατάψυξη για περίπου 40 λεπτά μέχρι να δέσει. Λίγο πριν τη σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με το ξύσμα κουβερτούρας με 65% κακάο. Απολαμβάνουμε κρύα.
Pyure Stevia 210 5226088
e-shop www.naturalbuys.gr ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Τάρτα με σοκολάτα και καραμέλα γάλακτος, από το icookgreek.com!
Σιμιγδαλένιος χαλβάς με La Mia Stevia, από το lamiastevia.gr!
Παγωτό σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Τάρτα σοκολάτα- καρύδα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπουτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Τάρτα Σοκολάτας Χωρίς Ψήσιμο(VIDEO), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με στέβια και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη από την Deligios!
Αφήστε μια απάντηση