Οδηγίες

  1. Στο μισό κρύο γάλα ενσωματώνουμε το νισεστέ, τα αυγά και το κακάο.
  2. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα μαζί με την στέβια σε μία κατσαρόλα.
  3. Σουρώνουμε το μείγμα με το κακάο στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  4. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την σοκολάτα και τις βανίλιες.
  5. Εμείς χρησιμοποιήσαμε σοκολάτα γάλακτος με στέβια.
  6. Σε ένα ή πολλά μπολ κάνουμε μία στρώση από χλιαρή κρέμα και από πάνω απλώνουμε σπασμένα μπισκότα χωρίς ζάχαρη.
  7. Καλύπτουμε με κρέμα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
  8. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και διακοσμούμε το προφιτερόλ μας.