Οδηγίες
- Στο μισό κρύο γάλα ενσωματώνουμε το νισεστέ, τα αυγά και το κακάο.
- Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα μαζί με την στέβια σε μία κατσαρόλα.
- Σουρώνουμε το μείγμα με το κακάο στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
- Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την σοκολάτα και τις βανίλιες.
- Εμείς χρησιμοποιήσαμε σοκολάτα γάλακτος με στέβια.
- Σε ένα ή πολλά μπολ κάνουμε μία στρώση από χλιαρή κρέμα και από πάνω απλώνουμε σπασμένα μπισκότα χωρίς ζάχαρη.
- Καλύπτουμε με κρέμα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και διακοσμούμε το προφιτερόλ μας.
Αφήστε μια απάντηση