Cheesecake χωρίς ζάχαρη από τον τεχνίτη ζαχαροπλάστη Αντώνη Δημογεροντάκη και το Διαιτολογικό Γραφείο Θαλή Παναγιώτου.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά:

Για το μπισκότο

  • 250 γρ. Digestive χωρίς ζάχαρη
  • 125 γρ. βούτυρο

Για την κρέμα

  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. τυρί Philadelphia
  • 50 γρ. γιαούρτι 0%
  • 1/2 χυμό λεμόνι
  • ξύσμα lime
  • 4 γρ. φύλλα ζελατίνης
  • 10 γρ. ελαφρώς χτυπημένη σαντιγί

Εκτέλεση: Σπάμε το μπισκότο στο μούλτι, ζεσταίνουμε το βούτυρο και το προσθέτουμε στο μπισκότο ανακατεύοντας. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρόλα, ανακατεύοντας μ’ ένα σύρμα και μόλις πάρει βράση κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε στο μπολ, που έχουμε βάλει το τυρί Philadelphia, το γιαούρτι, το χυμό, το ξύσμα lime και τα φύλλα ζελατίνης αφού τα έχουμε μουλιάσει σε κρύο νερό. Ανακατεύουμε μ’ ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν και προσθέτουμε την πολύ ελαφριά χτυπημένη σαντιγί μας.

Θαλής Παναγιώτου – Eιδικός Διατροφολόγος και Personal Trainer
(Διαιτολογικό Γραφείο: Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα, 210 9960989)

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

http://www.mypersonaltrainer.gr/

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *