Μερέντα σπιτική, από την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Κρήνη Κωνσταντίνου και το balancediet.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη , μπορούν να την  καταναλώσουν ακόμη και άτομα με αυξημένο σάκχαρο.!

Μερίδα: 1

Υλικά συνταγής 

Σε ένα μικρό ποτηράκι ή μπολάκι ανακατεύετε απλά  τα  τρία αυτά υλικά και στη συνέχεια το τρώτε όπως είναι ή το αλείφετε σε μία φέτα ψωμί ή φρυγανιά,  ολικής αλέσεως καλύτερα. Το μείγμα αυτό έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και μπορεί να το καταναλώσουν ακόμη και άτομα με αυξημένο σάκχαρο.

 

Και τα τρία αυτά υλικά θεωρούνται super foods.  Είναι πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Επίσης  φαίνεται να ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.  Αναμιγνύοντάς τα παίρνετε ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν με εντελώς διαφορετική γεύση.   Εάν λοιπόν δεν σας αρέσει κάποιο από αυτά τα υλικά μη φοβηθείτε να το δοκιμάσετε γιατί η γεύση που αναδύεται από το μείγμα αυτό είναι απλά εξαιρετική.

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Συντάκτης: Κρήνη Κωνσταντίνου

Είμαι η Κρήνη Κωνσταντίνου, ασκώ το επάγγελμα του διαιτολόγου εδώ και αρκετά χρόνια. Ενώ παράλληλα διδάσκω στα δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ από το 2002. Είμαι αριστούχος των ΤΕΙ Αθήνας, στο τμήμα Αισθητικής και του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Διατροφής Διαιτολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα τροφίμων.

 

https://www.balancediet.gr/merenta-spitiki/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *