Vegan σοκολατένια μους, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!

- Προετοιμασία
- Λεπτά
- Ποσότητα
- 4 ποτήρια
- Επίπεδο
Συστατικά
175 γραμ. κουβερτούρα ΙΟΝ
355 γραμ. κρέμα καρύδας
90 γραμ. δαμάσκηνα
Nutrition Info
- 599,5 Ενέργεια kcal
- 28,4 Λιπαρά g
- 22,5 Κορεσμένα λιπαρά g
- 84,4Υδατάνθρακες g
- 75,3 Συνολικά σάκχαρα g
- 3,4 Πρωτεΐνες g
- 1,7 Φυτικές ίνες g
- 0,0 Νάτριο g
- 0,1 Αλάτι g
Οδηγίες
ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε με τη μέθοδο του μπεν μαρί.
2.Βάζουμε στο μπλέντερ την κρέμα καρύδας και τα δαμάσκηνα. Πολτοποιούμε μέχρι το μείγμα μας να γίνει λείο.
3.Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ομογενοποιούμε.
4.Βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν για περίπου 1 ώρα.
5.Στολίζουμε με granola.
Μερίδες : 4
Έτοιμο σε : 60 Λεπτά
Σχετικά με το Σεφ
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Πανεύκολο "σοκοκρεμοζελέ" μόνο ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ , από το sokolatomania.gr!
Μους σοκολάτα με ανανά, από την Ιωάννα Σταμούλου και το olivemagazine.gr!
Σεμιφρέντο με λευκή κουβερτούρα και σοκοφρέτα ΙΟΝ, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Nucrema ION Brownies, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Υπέροχο γλύκισμα πραλίνας με 3 υλικά, από το sintayes.gr!
Ντόνατς με σοκολάτα ΙΟΝ, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!

Αφήστε μια απάντηση