Vegan σοκολατένια μους, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!







- Προετοιμασία
- Λεπτά
- Ποσότητα
- 4 ποτήρια
- Επίπεδο
Συστατικά
175 γραμ. κουβερτούρα ΙΟΝ
355 γραμ. κρέμα καρύδας
90 γραμ. δαμάσκηνα
Nutrition Info
- 599,5 Ενέργεια kcal
- 28,4 Λιπαρά g
- 22,5 Κορεσμένα λιπαρά g
- 84,4Υδατάνθρακες g
- 75,3 Συνολικά σάκχαρα g
- 3,4 Πρωτεΐνες g
- 1,7 Φυτικές ίνες g
- 0,0 Νάτριο g
- 0,1 Αλάτι g
Οδηγίες
ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε με τη μέθοδο του μπεν μαρί.
2.Βάζουμε στο μπλέντερ την κρέμα καρύδας και τα δαμάσκηνα. Πολτοποιούμε μέχρι το μείγμα μας να γίνει λείο.
3.Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ομογενοποιούμε.
4.Βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν για περίπου 1 ώρα.
5.Στολίζουμε με granola.
Μερίδες : 4
Έτοιμο σε : 60 Λεπτά
Σχετικά με το Σεφ











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Γιγάντιο Pancake φούρνου (Video), από τον Δημήτρη Μακρινιώτη και το ionsweets.gr!
Τούρτα με σοκολατένια μους χωρίς ψήσιμο, από την Madame Gâteaux και το ionsweets.gr!
Ρολά γαλλικού τοστ με Nucrema ΙΟΝ, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Μους σοκολάτας με αβοκάντο και φράουλες, από την Λία και το mermaidsfood.gr!
Νηστίσιμα Μπισκοτάκια ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από τον Ευτύχη Μπλέτσα και το Happycook!
Παγωτό χωρίς ζάχαρη με σοκολάτα στέβια, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση