Vegan σοκολατένια μους, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
- Προετοιμασία
- Λεπτά
- Ποσότητα
- 4 ποτήρια
- Επίπεδο
Συστατικά
175 γραμ. κουβερτούρα ΙΟΝ
355 γραμ. κρέμα καρύδας
90 γραμ. δαμάσκηνα
Nutrition Info
- 599,5 Ενέργεια kcal
- 28,4 Λιπαρά g
- 22,5 Κορεσμένα λιπαρά g
- 84,4Υδατάνθρακες g
- 75,3 Συνολικά σάκχαρα g
- 3,4 Πρωτεΐνες g
- 1,7 Φυτικές ίνες g
- 0,0 Νάτριο g
- 0,1 Αλάτι g
Οδηγίες
ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε με τη μέθοδο του μπεν μαρί.
2.Βάζουμε στο μπλέντερ την κρέμα καρύδας και τα δαμάσκηνα. Πολτοποιούμε μέχρι το μείγμα μας να γίνει λείο.
3.Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ομογενοποιούμε.
4.Βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν για περίπου 1 ώρα.
5.Στολίζουμε με granola.
Μερίδες : 4
Έτοιμο σε : 60 Λεπτά
Σχετικά με το Σεφ
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Ρολά γαλλικού τοστ με Nucrema ΙΟΝ, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Τούρτα σοκολάτας της τελευταίας στιγμής, από την Αργυρώ μας!
Πανακότα Σοκολάτας από την ΙΟΝ και τον Εκπαιδευτικό όμιλο Le Monde!
Light Μους Σοκολάτας με 3 Υλικά (video), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Το πιο νόστιμο και vegan παγωτό καρύδας μόνο με 3 υλικά, από την Γεωργία Παρασκευούδη και το missblo...
Νηστίσιμο μηλοπιτάκι, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση